Vi söker en maskinkonstruktör

Renholmen AB har sedan 1952 samlat kunskap och erfarenhet som ligger till grunden av vårt löfte – Engineering Greatness. Med bred teknisk kunskap och avancerad ingenjörskonst gör vi premiummaskiner och produktionslinjer för virkeshantering. Vår största styrka är vår personal med den samlade erfarenheten och specialistkunskapen på olika områden. 

Renholmen är en av Europas ledande leverantörer och företaget har under de senaste åren utökat marknaden både nationellt och internationellt.
Därför behöver vi komplettera med mer personal.

Om tjänsten

Din tjänst innebär att du konstruerar nya och förbättrar befintliga anläggningar, samt skapar lösningar enligt kundens behov och önskemål. I detta ingår produktutveckling, projektkonstruktion, beräkningar samt att förena kvalitet med kostnadseffektiva lösningar. Den vi söker kommer med tiden att få ett överordnat konstruktionsansvar i vissa projekt. Det innebär att du utför den övergripande konstruktionsutredningen i projektet och konstruerar sedan tillsammans dina kollegor de enskilda ingående maskinerna.
I din roll som maskinkonstruktör ingår du i en grupp som låter individen utvecklas inom ramen för ditt och företagets bästa. Vi beräknar och konstruerar dagens och morgondagens hanteringsutrustningar för sågverk. Konstruktionsarbetet sker både i 3D- respektive 2D-cad, med verktygen CREO och CoCreate Drafting.

Dina kvalifikationer

- Teknisk högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet
- God teknisk förståelse
- Uttrycka sig i svenska och/eller engelska i tal och skrift

Meriterande

- Erfarenhet av projektleveranser och produktionsteknik
- Kunskaper om sågverksanläggningar
- Erfarenhet av kvalificerad konstruktion

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort

Huvudkontor i Byske. Övriga kontor finns i Skellefteå, Kramfors och även i Kristinestad, Finland.
Placeringsort enligt överenskommelse.

Omfattning

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Skickas till konstruktionschef Daniel Burman, daniel.burman@renholmen.se
Kontakta även honom vid frågor om tjänsten via mejl eller mobil 070-633 48 80. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdatum: 2020-03-12