Renholmens första projektledare på plats i Finland

2017-08-29

Renholmen fortsätter att stärka sin position på den finska marknaden. Sedan början av augusti är nämligen Rune Bergström Renholmens första finlandsbaserade projektledare. Han kommer att sköta de finska projekten och har sin bas i österbottniska Kristinestad där han också bor.

– Eftersom vi säljer in allt fler projekt i Finland behöver vi någon på plats som behärskar språket ordentligt. Rune Bergström är dessutom rutinerad och mycket uppskattad i branschen. Han är helt rätt för jobbet, säger Bernt-Ove Andersson, marknadschef på Renholmen. 

Rune Bergström kommer alltså att ansvara för alla Renholmens projekt i Finland. Han kommer även att sköta en del projekt i andra länder vilket kommer att innebära en hel del resande. Han kommer närmast från Nordautomation, specialister på produkt- och projektleveranser till träförädlingsindustrin, där han i tio års tid jobbat som projektledare inom främst export.

– Jag kände att det var dags att göra något annat och eftersom Renholmen är ett stabilt bolag och en stark aktör på marknaden, så antog jag deras erbjudande. Det känns väldigt inspirerande att få bygga upp en verksamhet här i Finland och stärka Renholmens position på den finska marknaden ännu mer. Potentialen är mycket stor, säger Rune Bergström.