Skip to main content

I år firar Renholmen 70 år som företag och i ett halvt sekel har vi levererat virkeshanteringsutrustning till sågverk. Vi konstruerar och levererar högteknologiska maskiner med automatiserade lösningar för virkeshantering i projekt, samt tillhandahåller service, uppgraderingar och reservdelar.
Vår största styrka är vår personal och den samlade erfarenhet och specialistkunskap som vi har inom olika områden. Renholmen AB ingår i ARA Technology Group som ägs av Storskogen AB.
Vi är en av Europas ledande leverantörer av virkeshanteringsutrustning och företaget har under de senaste åren utökat marknaden både nationellt och internationellt.
Därför behöver vi komplettera med mer personal.

Om tjänsten
Idag finns det anläggningar som Renholmen levererade redan på 80-talet som är i full produktion. Alla anläggningar och maskiner som levererats under åren behöver med tiden uppgraderad och förbättras. I rollen som konstruktör på eftermarknad blir din huvudsakliga uppgift att jobba med förbättringar, uppgraderingar och anpassningar av eftermarknadslösningar i direkt samarbete med eftermarknadssäljarna. Det är ofta nya lösningar och applikationer som ska in i gamla anläggningar. Ett jobb som behöver en allsidig konstruktör som gillar problemlösning och klurigheter.
Du kommer att få använda dina kunskaper både inom 2D och 3D. Eftersom vi jobbar över gränserna mellan avdelningarna så kommer du även att få vara delaktig i nya konstruktionsarbeten och jobba tillsammans med våra duktiga konstruktörer på konstruktionsavdelningen, som jobbar uteslutande i 3D.
Här hos oss finns möjlighet att utvecklas inom ramen för ditt och företagets bästa.

Meriterande

  • Teknisk högskoleexamen eller motsvarande erfarenhet
  • Några års erfarenhet av kvalificerad konstruktion
  • God teknisk förståelse
  • Kunskaper om sågverksanläggningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Placeringsort
Placeringsort enligt överenskommelse.
Huvudkontor i Byske. Övriga kontor finns i Skellefteå, Kramfors och även i Kristinestad, Finland.

Omfattning
Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan
Skickas till konstruktionschef Daniel Burman, daniel.burman@renholmen.se.
Kontakta även honom vid frågor om tjänsten via mejl eller mobil 070 633 48 80.
Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Läs mer om Renholmen på facebook.se/renholmen

Välkommen med din ansökan!

Leave a Reply

Close Menu