Skip to main content

Renholmen grundades 1952 och i ett halvt sekel har vi levererat virkeshanteringsutrustning till sågverk. Vi är en av Europas ledande leverantörer och är drivande i utvecklingen mot helautomatiserade sågverk.

Vår största styrka är personalen och den samlade erfarenhet och specialistkunskap som vi har inom olika områden. De pratar samma språk som människorna som köper våra produkter, och de vet vad som förväntas för lyckas på deras marknad. Oavsett var i Europa marknaden finns. Vi är stolta över den kvalitet och den djupa kompetens som finns samlad inom våra yrkesroller och vi jobbar nära tillsammans med våra olika avdelningar, samarbetspartners och leverantörer. För oss är du viktig. Vi vill att du får goda förutsättningar för att trivas, utvecklas och vara engagerad i både ditt arbete och dina medarbetare. Under de senaste åren har vi utökat marknaden både nationellt och internationellt.

Vi har kunder och arbetar över hela Europa och har vårt huvudkontor i Byske i Västerbottens län. Övriga kontor finns i Skellefteå, Nyland och Kristinestad, Finland. Renholmen AB ingår i ARA Technology Group som ägs av Storskogen AB. Läs gärna mer om oss på www.renholmen.se

På Renholmen är beslutsvägarna korta och du kommer att få ett kreativt, varierande och intressant arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Vi lägger stort fokus och engagemang på att ständigt förbättra vår verksamhet och bygger en kultur och struktur för ständiga förbättringar som vi vill ska genomsyra hela vår verksamhet. Hos oss har alla två jobb, förutom att du på bästa sätt utför dina arbetsuppgifter inom ditt uppdrag så förväntas du också förfina och förbättra arbetssätt och metoder så att vi hela tiden utvecklar vår verksamhet. Vi möjliggör det bland annat genom att du får möjlighet till intern- och extern utbildning, både hemma och ute på fältet samt får förtroende och respekt för ditt eget driv och kompetens. Du kommer att bli en viktig kugge i företagets ambitioner att än mera befästa vår position på marknaden.

Ditt huvudsakliga uppdrag
I rollen som projektchef har du ett övergripande ansvar att leda, planera och styra projektavdelningen, med fokus på produktivitet, kvalitet och lönsamhet. Avdelningen ansvarar för genomförande av projekt, inköpen till projekten samt serviceorganisationen som deltar i projekten i montage och driftsättning och som sedan tar hand om anläggningen tillsammans med kunden efter avslutat projekt. Du har det övergripande ansvaret för våra projekts ekonomistyrning och ekonomiska resultat. Du säkerställer planering, samordning, genomförande och uppföljning mellan olika projekt och du leder vid behov egna projekt. Att leda, motivera och utveckla ditt team för att nå uppsatta mål är en given och stor del av din roll. En annan viktig del av rollen är att utveckla relationer med kunderna. Din organisation består av 19 st medarbetare varav 2 st är underställda chefer.

Du rapporterar till företagets vd, ingår i företagets ledningsgrupp och har en aktiv roll i Renholmens framtida utveckling. Tjänsten som projektchef är placerad på vårt huvudkontor i Byske eller Skellefteå.

Vem är du?
Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund och med erfarenhet av projektledning. Tidigare erfarenhet som chef ser vi som meriterande. Du har ett coachande förhållningssätt med höga positiva förväntningar och du ger och tar feedback som en naturlig del i att jobba med ständiga förbättringar. Du har genom ditt ledarskap och goda kommunikativa förmåga lätt att skapa förtroende hos din omgivning och du etablerar och utvecklar relationer genom respekt och samarbete.

Du besitter goda kunskaper i det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du också behärskar det finska språket.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Cesab Rekrytering AB. Läs mer och ansök på www.cesab.se
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Executive Search konsult Katarina Stehn, 070- 355 36 33

Välkommen med din ansökan senast den 7 maj.

Leave a Reply

Close Menu