En av företagets mest erfarna konstruktörer ska framöver arbeta med eftermarknadslösningar. Sedan i höstas finns även en ny eftermarknadssäljare på plats.

Det är viktigt för oss på Renholmen att på bästa sätt kunna tillgodose våra kunder med service och reservdelar. Vi strävar efter att våra kunder ska ha en fungerande anläggning med minimala driftstörningar även efter att leveransen är övertagen av kunden.

Ett steg i att förbättra servicen ytterligare är att en av våra mest erfarna konstruktörer ska fokusera sitt arbete åt eftermarknad. Peter Björk har fått rollen som eftermarknadskonstruktör och ska arbeta med förbättringar, uppgraderingar och anpassningar av eftermarknadslösningar. Han är en allsidig konstruktör som kan arbeta med både gamla och nya produkter och lösningar.

– Det ska bli intressant att jobba med eftermarknad. Jag har gjort en hel del konstruktionslösningar under åren åt eftermarknad och det är mycket problemlösning och klurigheter, men jag gillar det, säger Peter Björk.

I höstas tillträdde även Jari Wahlroos som ny säljare på eftermarknad efter att Daniel Wiklund fått ny roll som projektledare. Jari Wahlroos har 20 års erfarenhet inom sågverksbranschen med främst elunderhåll och UH-planering. Under åren har han haft en del kontakt med Renholmen och känner till en hel del om företaget produkter.

– Det har varit en omställning att lära sig det nya systemet, men jag har bra kollegor som stöttar och fördelen att jag jobbat inom sågverksbranschen tidigare. När tiderna blir bättre ser jag framemot att börja göra kundbesök och få en närmare relation till våra kunder, säger Jari Wahlroos.

Tjänsten innebär i huvudsak reservdelsförsäljning, både genom kundbesök och på kontoret genom ordermottagning, men också att ta fram reservdelsförslag till nya projekt.

Leave a Reply

  • Engelska
  • Finska
  • Ryska
  • Svenska