Trygg hantering av dina personuppgifter

By 2018-05-28september 2nd, 2020Nyheter

Den 25:e maj började GDPR, den nya EU-förordningen om personuppgifter, att gälla. Vi vill att du ska veta att vi hanterar dina personuppgifter på ett tryggt sätt.

Vi sparar din e-postadress i en databas som endast Renholmens marknadsföringsansvariga och vår byråpartner har tillgång till. Någon ytterligare information om dig samlar vi inte in.

Vi kommer enbart att använda din e-postadress för att kunna uppdatera dig om virkeshanteringsutrustning och Renholmens arbete genom nyhetsbrev eller annan digital kommunikation. Om vi genomför undersökningar garanterar vi att dina svar anonymiseras och är helt frikopplade från databasen med din e-postadress. Vi kommer aldrig att skicka vidare eller sälja dina uppgifter till andra.

Om du vill fortsätta att få nyhetsbrev från oss på Renholmen behöver du inte göra någonting. Men om du vill avsluta din prenumeration kan du när som helst göra det genom att klicka på ”avsluta prenumeration”. Det gör du enklast via länken som finns längst ner i varje nyhetsbrev.

Leave a Reply

  • Engelska
  • Finska
  • Ryska
  • Svenska