Det här året har varit otroligt spännande på många sätt. Vi har gjort en rekordaffär med Setra Hasselfors på cirka 200 miljoner kronor, där vi ska leverera ett helt nytt justerverkshyvleri. Det blir en häftig resa att få göra tillsammans med kunden. Just nu har sitter våra konstruktörer och konsulter och jobbar med tillverkningsritningar och delar av maskinerna har börjat tillverkas.

Vi har också utökat hemmamarknaden och levererar många av våra maskiner till både gamla och nya kunder. Vi har tagit ett kliv in i Ryssland där vi jobbar med en rysktalande agent. Vi har också deltagit i en rysk mässa som vi hoppas på sikt ska ge resultat.

Under året har vi även utökat personalstyrkan för att kunna fylla pensionsavgångar och tillsätta helt nya tjänster. I höstas rekryterade vi en kommunikatör och en säljare på reservdelar, vilket är två helt nya roller inom företaget. Vi håller på för fullt att intervjua för de sex tjänster som vi la ut i november. För tre år sedan var vi 33 anställda på företaget och förhoppningsvis blir vi totalt 44 inom kort. Det har gjort att vår matplats blivit för liten och vi har just avslutat en ombyggnation så vi alla ska rymmas att fika och äta tillsammans.

I vår strategi finns en årlig tillväxt och inför nästa år ser vi stora möjligheter att kunna fortsätta vår resa. Marknaden är fortfarande riktigt bra och förfrågningsunderlaget växer för varje vecka så goda förutsättningar finns och som sagts tidigare så tittar vi även på nya marknader.
För att klara våra tillväxtmål har alla på företaget jobbat otroligt hårt och fokuserat. Vår egen personal är verkligen en av nyckelfaktorerna för våra framgångar och med ytterligare förstärkning så är jag säker på att vi ska lyckas även i framtiden.

Slutligen vill jag tacka alla som varit delaktiga i ett otroligt intressant och utvecklande 2018 och inför 2019 vill jag önska er ett år som överträffar allas våra förväntningar!

//Per Jonsson

Leave a Reply

  • Engelska
  • Finska
  • Ryska
  • Svenska