Vill du arbeta med att driva utvecklingen framåt i ett marknadsledande industriföretag? Är du en social och flexibel person med tekniskt intresse? Tycker du det är viktigt att utveckla och skapa de bästa förutsättningarna för verksamheten? Då tror vi att du kan vara rätt person!

Information om företaget
Genom mekanisk kunskap, och i kombination med hur maskinerna styrs via vårt avancerade styrsystem tillverkas maskiner, produktionslinjer och utrustning för sågverksindustrin. Då företaget har en genuin historia och är väl etablerat i branschen finns bred kompetens inom organisationen. Renholmen AB startade 1952 och ingår i ARA Technology Group som ägs av Storskogen AB.

Dina arbetsuppgifter
Som automationschef kommer du ha det övergripande ansvaret för avdelningen vilket innebär att säkerställa avdelningens planering och genomförande samt följa upp arbetet mot fastställda mål. Du kommer även att ansvara för att kvalitetssäkra leveranser av företagets el- och styrutrustning. Givetvis kommer du även vara delaktig i utvecklingen av dessa. Slutligen säkerställer du kompetens och motivation hos dina medarbetare samt ansvarar för arbetsmiljö och skyddsfrågor inom avdelningen. Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

Vi söker dig som
har en positiv attityd, ett strukturerat arbetssätt, en analytisk förmåga och med en flexibel inställning till både de dagliga situationerna som uppkommer som till det långsiktiga. Du tar stort ansvar och strävar efter att utveckla underhållsarbetet i en proaktiv anda. Du är en erfaren och trygg ledare som är van att arbeta med el- och automation gärna inom sågverksindustrin.

Är du rätt person för oss kommer vi erbjuda dig en arbetsplats med en positiv atmosfär och en mycket god gemenskap. Företaget har en stark tilltro på framtiden, gillar utmaningar och drivs av att ständigt hitta bättre och smartare sätt att arbeta på.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Fakta:
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare
ORT: Byske alt Skellefteå
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-04-18

Rekryteringsprocessen sker i samarbete med Ghost Competence och du anställs direkt hos Renholmen AB.
Sök tjänsten genom att skapa en användare med ditt CV och personliga brev på; www.ghostcompetence.se

KONTAKT: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Sundvall, 070-699 88 62, alt. fredrik@ghostcomptence.se eller Maria Lundgren, 070-665 43 23 alt maria@ghostcomptence.se

 

Leave a Reply

  • Engelska
  • Finska
  • Ryska
  • Svenska