Tarjoamme laajan valikoiman laitteita ja ratkaisuja tuorelajitteluun.

Vår buffertlösning (som du hittar under “Intag”, till vänster i menyn) har byggts in i många både nya som befintliga anläggningar med stor framgång.

Sorteringsdelen kan bestå av den enklaste dimensionsmätningen eller det mest avancerade kamerasystemet. Vi har under årens lopp byggt in de flesta av systemen som finns på marknaden.

Kapsystemet är en av våra starkaste produkter och kan i de högsta takterna åstadkomma valfri längd på bitarna, och finns i olika kapacitetsnivåer.

Fackdelen består av ett valfritt antal sjunkfack eller planfack, beroende på kraven av skonsam hantering och kapacitetsbehov.

Renholmens ströläggare bygger erkänt stabila och fina paket för den efterföljande torkprocessen. Truckströn och paketbyglar kan läggas helautomatiskt på paketen för att underlätta truckförarens arbete. I menyn hittar du ett urval av produkter och produktionsdelar.

Om du är intresserad av mer information om produktsortimentet, eller om du är intresserad av att förnya din anläggning kontaktar du någon av våra säljare som du finner under “kontakt” på denna sida.

Jos haluat lisää tietoja tuotevalikoimastamme tai olet aikeissa uudenaikaistaa laitostasi, ota yhteyttä myyjäämme, jonka löydät tällä sivulla olevan Yhteystiedot –linkin kautta.

Bernt-Ove Andersson
Myyntipäällikkö
Lähetä sähköpostia+46 (0) 912-408 00 +46 (0)76-836 08 56

Matti Korppoo
Edustajamme Suomessa
Lähetä sähköpostia+358 (0) 50 528 78 88